Senarai nama yang akan berkhatan beramai-ramai pada musim luruh september ini..

Tuesday, November 1, 2011

saya menemui kegagalan dan buntu

A BOY TO A MAN.
A MAN TO A SOLDIER.
A SOLDIER TO AN OFFICER.
AN OFFICER TO A LEADERS OF CHARACTERS.

salam squad.

tudiaaaaaaaaaaa.. transition kali ini cam gampangkan. haha..

waaa.. 3hari apik biarkan belog ini bersawang.. baik lah.. jom kita mulakan topic hari ini..

korang penah gagal x? tak kesah la.. apa pun jenis kegagalan. kegagalan mensettlekan order dari senior ke.. gagal subjek ke.. kegagalan dalam cinta ke.. apa-apa la..biasanya, kalo korang gagal, korang buat apa? muhasabah diri? clubbing? menangis?

dah setahun apik x menangis, tetibe rasa sensitip, keciwa, dan geram sbb baru sat tadi, apik telah menemui kegagalan. takla besar mana kegagalan ni. cuma rasa terkilan, benda yang simple pun apik takdapat buat.

mungkin agak leka dengan kemewahan hidup, sampaikan benda yang disangka kecil tu pun apik pandang remeh.

1 comment:

  1. apakah yang dipandang remeh sampai terkilan begitu sekali ?

    ReplyDelete

Sekadar memberi pandangan. Tak perlulah nak baling batu sorok tangan. Perkenalkan diri.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin