Senarai nama yang akan berkhatan beramai-ramai pada musim luruh september ini..

Wednesday, November 10, 2010

owh yeah babe.. dap umph..

A BOY TO A MAN.
A MAN TO A RICH MAN.
salam squad.

selain daripada jual buntut, mcm mana lagi nak tambahkan income..?


donald trump, bile you nak amek i jadi assisten manager you.. 

ambooooooooi.. translation bukan main lagi.. to a rich man..

hari ini, semua kaki tangan govermen riang ria sebab gaji bulan sebelas masok hari ini..

pastu pulak, tunggakan kenaikan gaji selama 4bulan pon masuk hari ini..

check balance via meibank2u..

masyuuuuuuuuuuuuuuukkk!!!

apa lagi, jom shoping..

8 comments:

  1. ops...kamu ader menulis...selain drpd jual buntut..
    erkss,..adakah??? hahhahhahhahaa...(+,=) hehehe
    bagus la cm2..leh belanje aku :)



    latest entri:

    Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

    ReplyDelete
  2. aMyErInAiMiE
    hurm.. da abis da kak..
    saya beli contact lens ngan pencuci muke loreal menexpert..

    ReplyDelete
  3. nas
    hikhik.. kadang-kadang kene jugak post benda2 gedik ni.. baru la pembaca rasa penulis belog ni sengal.. takkan la apik nak buat macam tu.. dosaaa.. dah baca da entri pasal anak ikan tu.. gambar pompuan tua kene cium tu selalu namapk..
    okok.. nanti apik komen..

    ReplyDelete
  4. afiq2...g amek tag kat blog aku...sepecel tuk ko...wat tau!

    ReplyDelete
  5. apezs shah
    skrang da jatuh miskin balik..

    ReplyDelete

Sekadar memberi pandangan. Tak perlulah nak baling batu sorok tangan. Perkenalkan diri.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin