Senarai nama yang akan berkhatan beramai-ramai pada musim luruh september ini..

Tuesday, December 21, 2010

berhabuk dan bersawang

A BOY TO A MAN.
salam squad.

tuk tuk tuk..(ketuk pintu belog apikmanje)
wahhh.. sungguh bersawang belog ini..

makanya, timbul lah rasa segan silu nak hupdate belog apabila ramai yg menanyakan "BILA NAK UPDATE BLOG"..


kihkihkih.. jangan marah..

ok baiklah, demi pemintaan "at least update ciput je", kali ini apik ingin mengupdate relationship status dimana apik kini sudah bersedia memulakan bibik2 percintaan..!! auwww..auww...

ciput..?

ok.. sekian. terima kasih.


ps: apik kini sememangnya busy dengan aktiviti sosial dan kemasyarakatannya serta pelbagai aktiviti yang memenatkan..

4 comments:

  1. hohoho bz xtvt sosial bersama mrs.apik ka? sampai blog ni dah naik pusu. ehehe :P
    btw, tahniah kerana dah ada bibik percintaan :)

    ReplyDelete
  2. fmunyraz
    hahaha.. =)
    bil tepon naik mendadak!!

    ReplyDelete
  3. apik, saya ada tag kamu untuk giveaway contest awak busuk! :)) kalau free,join k :D

    ReplyDelete

Sekadar memberi pandangan. Tak perlulah nak baling batu sorok tangan. Perkenalkan diri.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin